Venlosesteenweg 375 - 7000m2 Venlosesteenweg 389 - 5000m2 Venlosesteenweg 391 - 700m2

Venlosesteenweg 391 - 700m2

Zoek je een stoere en unieke meubelen? Kom dan geWOON eens langs in 1 van onze 3 woonwinkels in Kessenich, en ontdek ons assortiment unieke meubelen en stoere woonaccessoires, bijna alles is geWOON uit voorraad leverbaar. Bij ieder artikel op onze site staat de levertijd en locatie van het item. De locatie is dus 1 van de 3 winkels. Indien op voorraad is het item snel leverbaar. We doen ons uiterste best om de foto's actueel te houden., zodat je al deze items ook live kunt bekijken in Kessenich . In onze showrooms in Kessenich ontdek je Unieke kasten uit India, maar ook antieke dressoirs in hun originele sobere kleur of in een prachtige hoogglans finshing, stoere Industriële kasten, handgemaakte Eiken tafels en Oud eiken tafels. Maar ook voor een Ronde tafel of een Ovale tafel ben je bij ons aan het juiste adres. 

Venlosesteenweg 375Venlosesteenweg 389Venlosesteenweg 391

De Graef’s Colonial Warehouse ligt in het prachtige Belgische maasdorpje kessenich centraal gelegen tussen Weert en Roermond en Sittard Geleen. Hier  vind u de specialist van Belgisch limburg in wereldse meubelen en woonaccessoires. Volg geWOON de A2 richting Maastricht en neem afslag 41 richting Maaseik. En u komt ons vanzelf tegen. 

Ps: leuk te combineren met een dagje Thorn Het witte stadje, een heerlijke wandeling in het wandelgebied Kessenich en de Drie Eigen. Slechts 19 minuten vanaf het populaire Designer Outlet Roermond. GeWOON in Kessenich

Wij bezorgen onze meubels natuurlijk aan huis in Nederland, Belgie en duitsland

Plan hier alvast uw route