Stoere Spiegels

Onze woonruimtes en keukens zijn niet meer alléén om in te wonen of koken maar ook om gezellig te verblijven. Daarom kleden we deze ruimte ook steeds gezelliger aan, net als iedere ander ruimte in ons huis. Zodat iedere ruimte een volwaardige woonruimte wordt.

Leuk aankleden van een woonruimte of keuken doe je bijvoorbeeld met een stoere spiegel. Makkelijk te plaatsen in iedere ruimte en altijd een stoere of sfeervolle touch in je interieur. Bij De Graef Colonial Warehouse vind je meestal een enorm aanbod stoere spiegels. Onze spiegels zijn enkel af te halen in Kessenich. Wij versturen dus helaas geen spiegels. Reserveren kan wel online, haal je item daarna zelf af in Kessenich.

De Graef’s Colonial Warehouse ligt in het prachtige Belgische maasdorpje kessenich centraal gelegen tussen Weert en Roermond en Sittard Geleen. Hier  vind u de specialist van Belgisch limburg in wereldse meubelen en woonaccessoires. Volg geWOON de A2 richting Maastricht en neem afslag 41 richting Maaseik. En u komt ons vanzelf tegen. 

Ps: leuk te combineren met een dagje Thorn Het witte stadje, een heerlijke wandeling in het wandelgebied Kessenich en de Drie Eigen Slechts 19 minuten vanaf het populaire Designer Outlet Roermond. GeWOON in Kessenich

Plan hier alvast uw route

Bekijk dit product
Op Voorraad

Spiegeltjes oud hout in diverse maten

€ 25