Colonial Warehouse België 389

Welkom in ons enorme Warehouse net aan de Belgisch Nederlandse grens. Hier laten we u de mogelijkheden zien om je huis in te richten met unieke kasten en dressoirs uit verre oorden, robuuste eiken tafels welke we vaak volledig met de hand maken, de robuuste tafels in recycled teak, of juist onze unieke boomstamtafels uit 1 stuk die we zelf importeren, de mooiste bankstellen in ruig leder, stoere fauteuils en relaxfauteuils, of onze enorme collectie stoere industriële verlichting en woonaccessoires waarmee je interieur een unieke look geeft. Ben je Nieuwsgierig geworden? Kom dan gewoon eens langs voor wooninspiratie, en ontdek onze woonwinkels aan de grens. 

12000m2 Inspiring Interiors

De Graef’s Colonial Warehouse ligt in het prachtige Belgische maasdorpje Kessenich centraal gelegen tussen Weert en Roermond en Sittard Geleen. Hier  vind u de specialist van Belgisch limburg in wereldse meubelen en woonaccessoires. Volg geWOON de A2 richting Maastricht en neem afslag 41 richting Maaseik. En u komt ons vanzelf tegen. 

Ps: leuk te combineren met een dagje Thorn Het witte stadje, een heerlijke wandeling in het wandelgebied Kessenich en de Drie Eigen. Slechts 19 minuten vanaf het populaire Designer Outlet Roermond. GeWOON in Kessenich

Wij bezorgen onze meubels natuurlijk aan huis in Nederland, Belgie en duitsland

Plan hier alvast uw route