Africaleder

 

<div class="section page"style="box-sizing: border-box;padding: 0px;border: 0px;outline: 0px;vertical-align: baseline;position: relative;min-height: 300px;Gentium Regular""="">

 

Bankstellen in het mooie Africa leder zijn stoer en robuust. Africa leder is een ledersoort die bekend staat om zijn stoere uitstraling en een dikte van 1,3 - 1,5 mm. De herkomst van de huiden is Europa en Noord-Italie. Africa leder is chroomgelooid met een plantaardige nalooing. Door een afwerking van wax en olie krijgt het zijn stoere look en voelt het tevens prettig aan. Africa leder ziet er stoer uit met zijn natuurlijke lidtekens, genezen krassen en de natuurlijke kleurschakeringen door de unieke behandeling.  Het leder vergt weinig onderhoud, en wordt door gebruik alleen maar mooier. Met de bijgeleverde spray kunt u de bank binnen 6-8 maanden weer even opfrissen. Deze spray is natuurlijk ook altijd na te bestellen.

Op zoek naar een stoere bank in het mooie Africa leder, dan bent u bij Colonial Warehouse aan het juiste adres. Onze bankstellen zijn allemaal leverbaar in verschillende opstellingen en kleuren.

Kom voor een unieke collectie bankstellen in Africa leder gewoon eens naar Kessenich