Oud eiken tafel

Oud eiken tafel

Onze tafels zijn handgemaakt, stoer, robuust en van telkens uniek. Een oud eiken tafel past in ieder interieur, van klassiek tot modern. Onze oud eiken tafels worden volledig ambachtelijk op maat gemaakt. Gewoon eerlijk handwerk van de vakman. Deze tafels worden nog gemaakt volgens het oude ambacht. Wij borstelen en schuren ons hout volledig met de hand. Kost een beetje extra tijd maar dan heb je ook een uniek resultaat. Alleen op deze manier komen de oude balken met hun unieke kenmerken van het hout volledig tot hun recht. Kom geWOON eens langs in Kessenich en ontdek het zelf.

Zoek je een geleefde oud eiken tafel kom dan geWOON eens langs. Onze oud eiken tafels worden uitsluitend gemaakt van massief oud eiken balken. Vele klanten gingen u al voor met een unieke kloostertafel in oud eiken. Een blad welke is te combinerenj met verschillende onerstellen, zowel in oud eiken maar ook een stoer industrieel onderstel is mogelijk. Het blad bestaat standaard uit meerdere panelen, welke worden verlijmd middels pen-en-gat verbindingen. Maar ook een kloostertafel met een blad bestaande uit lange planken is geen enkel probleem. Door uw keuze heeft u gegarandeerd een unieke kloostertafel kies je voor oud eiken poten met in A-vorm, een kloosterpoot of juist een stoer industrieel onderstel. Alles is mogelijk. Laat je gewoon inspireren in Kessenich en stel samen met ons jouw droomtafel samen. Ook maken wij poten, geheel naar ons eigen ontwerp. Hierdoor heeft u gegarandeerd een unieke eettafel, welke u nergens aan zult treffen.

Ons Oud eikenhout

Wij maken voor onze tafels uitsluitend gebruik van oud eikenhout. Dit hout is voornamelijk afkomstig van oude huizen en boerderijen, kortom hout met karakter. Met de keuze van een oud eiken tafel, kies je een tafel voor het leven. GeWOON een stoere en onverwoestbare tafel. Alleen door het gebruik van het oude eiken kunnen wij de kwaliteit van onze tafels garanderen. De balken uit oude huizen en boerenschuren worden zorgvuldig samengesteld tot een unieke tafel. Onze oude eiken tafels zijn een aanwinst voor ieder interieur. Door het eindeloos borstellen en polijsten krijg je een prachtig eindresultaat. Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan alvast hier voor onze huidige voorraad in Kessenich